För ungefär 2o år sen tjuvrökte jag cigaretter. Det var inget jag var stolt över så därför smög jag med det. När jag trodde ingen såg gick jag undan och tog fram dem. Och så snabbt som möjligt såg jag till att få det överstökat. La ned dem i fickan så ingen skulle se. Tänkte att omgivningen säkert kände på sig att jag höll på med det.  Men så länge de inte frågade om det tänkte jag inte vara den som tog upp det.

Nu 20 år senare så tjuvbär jag läsglasögon. Det är inget jag är stolt över så därför smyger jag med det. När jag tror att ingen ser går jag undan och tar fram dem. Och så snabbt som möjligt sser jag till att få det överstökat. Lägger ned dem i fickan så ingen ska se. Tänker att  omgivningen säkert känner på sig att jag håller på med det. Men så länge de inte frågar om det tänker jag inte vara den som tar upp det.

Nästa år Almedalsguiden, får ni trycka era program med större text eller dela ut 25 000 läsglasögon med programmen. Vi som är här i Almedalen är långt ifrån 20.

brillor

 

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.