Busoo

 

Ok bussen var inte riktigt som jag tänkt mig. Den var egentligen lite bättre för det fanns nästan AC i den (det fanns men den blev inte så kall). Men mest var det var underbart att träffa barnen igen.

 

 

Busso

 

Under sommaren har jag och barnens pappa dem två veckor var i taget. Det är egentligen helt olidligt lång tid men jag är en jäkel på att stänga av känslorna och bita ihop. Det går bra att ända tills jag träffar barnen igen och inser att jag inte träffat dem på två veckor. Då blir jag en liten gråtpöl och måste bara hänga runt deras halsar och säga hur mycket jag älskar dem. Barnen undrar varför jag gråter så mycket när vi ju äntligen ses. ”Jag skar lök precis” säger jag. Det är vårt kodord för ”fråga inte mamma är bara blödig”.

Sen susade vi iväg med bussen. Och solen sken och vi köpte glass och på P3 spelade de en bra låt. Och nu är vi tillsammans och jag ska vara världens mest närvarande mamma i sommar och vi ska bara skratta och ha roligt ihop. Förra semestern var jag så trött. Då blev det mest korv till middag och iPad. Men det här sommaren ska vi äta fisk och spela tärningsspel och åka på massa äventyr.

Sen kom den stora åskskuren och det enorma ösregnet. Och alla campingar var fulla och lillebror tappade sin glass på storasysters nya jeansshorts och mamman orkade inte vara glad och positiv utan tog in på ett alldeles för dyrt hotell. Nu ligger alla på rummet med varsin iPad.

Imorgon tar vi nya tag i hippielivet

Mvh Cirkus Mamma på Turné

 

Davvo

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.