Jag är så otroligt stolt och glad över att kunna presentera Sveriges första HUMORRETREAT -en helg för Dig som vill skratta mer & stressa mindre.

Under helgen 11-13 mars kommer jag lära dig grunderna i humor och hur du delar med dig av roligheter till andra. Du kommer att få lyssna, skriva, lära, dansa men också testa nya vägar för att hitta din egen glädje, humor och kreativitet.

Det kommer bli en humorhelg som går på djupet och lämnar Dig inte bara roligare och gladare utan med nya insikter och ny självkänsla. Du kommer att få kunskaper som inte bara hjälper Dig att få andra att skratta mer utan att även se livet och Dig själv från den mer humoristiska sidan. Kunskaper som du sen kan ta med dig hem och använda långsiktigt för att må bra både fysiskt och psykiskt.

Vi håller till i Älvkarleby, endast 60 minuter norr om Arlanda, vi är en liten grupp i en stor Herrgård vilket betyder att eventet kan genomföras coronasäkert enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Läs mer och boka här. I höst kör jag en helg till den 11-13 november.

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.