lundshumorfest

Att ta humor på allvar lönar sig!

Forskningsresultaten visar detta tydligt: är du glad presterar du bättre, har du kul på jobbet minskar stressen och är du en rolig talare får du fler att lyssna och komma ihåg det du säger. Och tvärtom mot vad man skulle kunna tro är humor ingen talang utan en färdighet och något som alla kan lära sig.

Det här är en föreläsning om hur du använder dig av humorns kraft i vardagen och får ett roligare arbetsliv. Karin Adelsköld är journalisten vars liv förändras när hon vid 35 års ålder av en slump hamnade på en kurs i ståuppkomik. På tre år gick hon från att vara en arbetslös, utbränd småbarnsmamma till att utses till Årets Kvinnliga Komiker på Svenska Standupgalan 2011.

Idag jobbar hon aktivt med att få in humorn i den offentliga debatten och få fler att ta humor på allvar. Hon humorcoachar politiker, chefer och privatpersoner och håller kurser i hur man gör för att både bli roligare och framförallt ha roligare i sitt yrkesliv. Här berättar hon om sin egen historia och lär hon ut knepen för att hitta humorn i livet, bli roligare -och ha roligare nästan jämt! Föreläsningen utgår från aktuell svensk forskning men är förpackad i roliga och konkreta exempel.

Boka föreläsningen ”Skratta dig till framgång” via boka@karinadelskold.se eller 0706 24 14 06

 

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.