Tisdag 22 april drar jag igång Sveriges första renodlade Entreprenörspodd där jag träffar landets mest spännande entreprenörer som får berätta om sin resa från idé till idag. Och först ut är Li Holmberg från Skellefteå!

Bakom varje företagare finns en historia, en berättelse om varför de startade och driver sitt företag. Vissa blev entreprenörer efter att ha har kommit till ett vägskäl eller en brytpunkt i sina yrkesliv. Andra har fått en fantastisk idé eller hamnat i företagande av en slump. Gemensamt för alla är att entreprenörskapet är en livsresa som består av äventyr och utmaningar som rymmer både glädje och sorg. Jag har saknat att får höra dessa historier och det var därför jag skapade denna podd.

Bland gästerna Gloria Sebalu som driver ett taxibolag i Stockholm, Cecilia Hertz, rymddesigner, Fia Gulliksson, matkreatör, Jämtlands matambassadör, Li Holmberg, som jobbar med affärsutveckling för svenska företag i Kina från Skellefteå, Anna Gullstrand, vd för en digital teknikbyrå, Ylva Ryngebo, röntgensjuksköterska och uppfinnare, Helene Falk, stylist.

Här hittar ni mer info samt premiäravsnittet.

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.