karin2013

Vilket år 2013 har varit!
Jag fick det helt underbara uppdraget att programleda SVT:s stora direktsända lördagsunderhållning, jag sommarpratade i P1, drog fulla hus med min standupklubb på Fotografiska, startade agenturen Adelsköld & Wennerberg och började jobba med världens bästa och helt fantastiska Lina Roos. Jag har rest land och rike runt och föreläst om entreprenörskap och humor. Jag har bla lett Forskar Grand Prix, Näringslivets Mäktigaste Kvinna Galan, Mitt Företag-turnén och forskarscenen i Almedalen. Och så har jag fått den äran att tala på Tällberg Forum, Stockholmsdagen, Lunds Humorfestival och Internetdagarna för att nämna några. Jag har varit ambassadör för kvinnors företagande och Vit jul och så gav jag PMS och gäddhäng ett ansikte (vilket inte var helt planerat).

Jag fyllde 40, fyllde tyvärr en ny byxstorlek också: 42, firade 10 år som mamma, 5 år som komiker och teknikbloggare på Lillagumman.se och inte minst – 1 år som förlovad med Anders Wennerberg

2014 är minst lika spännande…
Jag är med i ett nytt humorprojekt med ett ytterst nödvändigt syfte, kommer ut med en ny bok om humor och kommunikation, har premiär med en podcast om entreprenörskap tillsammans med Tillväxtverket, spelar in nya avsnitt av ”Karin liftar” för SVT, och släpper biljetter till Något Stort som har premiär våren 2015. Bland annat.

Gott Nytt År på er! Nu kör vi 2014!

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.