Idag lanserar jag mitt senaste projekt: talaragenturen som har samlat några av Sveriges bästa föreläsare, konferencierer och moderatorer som alla kombinerar konsten att vara underhållande med att vara experter inom sina områden. Miljöpartiets fd språkrör Maria Wetterstrand, bloggaren Underbara Clara och grundarna av Fotografiska är några av dem.

Företag lägger massa pengar på att anlita föreläsare som ska inspirera sina anställda men får sen sitta och lyssna på någon som står och rapar power points i ett uttråkat tonfall. Varför är föreläsare antingen underhållande eller kunniga inom sitt område men sällan både och? Efter mina år i teknik- och humorbranschen vet jag att det ena inte utesluter det andra utan tvärtom. Att lätta upp ett tungt och viktigt ämne med hjälp av humor gör att budskapet är lättare att ta till sig. Det är min mission -mer humor i näringslivet!

Före detta språkrör för Miljöpartiet Maria Wetterstrand, bloggerskan Clara ”Underbara Clara” Lidström, komikern och föreläsaren Tobias Persson, fd informationschefen och den nyblivna komikern Christina Winner (73 år), internetforskaren och Annakarin Nyberg, grundarna av Fotografiska museet Jan & Per Broman samt Karin Adelsköld själv representeras av agenturen idag.

För mer information se www.adelskoldwennerberg.se

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.