2012 var året då jag startade egen standupklubb på Fotografiska, släppte boken ”Våga stå upp” och åkte på turné med Bästa Babben. Jag delade ut pris på diverse galor, föreläste om entreprenörskap, nya medier och konsten att våga vara nybörjare för tusentals över hela landet och blev utsedd till Sveriges Mest kreativa på webben av Internetworld. Sen hann jag slänga in lite panelande i P3 Browser, Go´kväll och dra igång ett humorval som skulle få statsministern att ramla av stolen under Almedalsveckan. Men jag råkade också slarva bort bilen, ge barnen för mycket brända fiskpinnar och tjat, sova galet lite, gå upp 10 kg samt stressa nått kopiöst.

Men störst av allt: jag friade till min älskade Anders Wennerberg och fick JA.

2013 inleder jag med att starta en agentur för föreläsare (vi kommer ta hand om och erbjuda de absolut bästa talarna i Sverige), skissa på nästa bok och förverkliga en TV-idé som jag haft liggande ett tag. Klubben på Fotografiska fortsätter, föresläsandet också och i sommar fyller jag äntligen 40.

Sådär då var det gjort -komigen 2013, nu kör vi!

(Krönikan kommer från Facebook där jag varje nyår gör en sammanfattning om mitt år och vad som väntas. Ett sätt att peppa mig själv och andra -allt är möjligt! Även om det inte känns så en söndagskväll när semestern är slut och jobbet börjar…)

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.