Idag fyller jag 41 år. Och jag älskar det. Inuti känner mig liksom precis som när jag var 21 eller 31. Fast lite coolare. Lite mer avslappnad. Jag tycker inte att ändrats så mycket alls egentligen.

Men så häromdagen hittade jag en bild i min telefon på en tantrumpa som jag inte kände igen. Det visade sig vara min son som tagit bilden. Och att rumpan tillhörde mig! Man ser ju nästan aldrig sin rumpa bakifrån så jag blev helt överraskad – jag har fått en tantrumpa! Jag mindes min rumpa som liten (nåja) och hård men istället visade sig att jag hade en platt, mjuk och lite hängande stjärt. Just en sån som sitter på en kvinna som levt några år. Och vet ni -jag blev glad! Det finns nått så himla fint med tantrumpor. De är liksom som en trygg, stor, varm påminnelse om att här finns en kvinna som levt länge nog att ha koll på läget. En stor rumpa på en damsadel, i ett par höga shorts eller i en baddräkt, det är kvalité mina vänner.

Inte så tränad eller smärt som den en gång var men en som sitter mjukt och tryggt på livets pinne. För att citera Sharon Stone min rumpa är som en fin mogen brie. Grattis till mig!

20140715-155738-57458321.jpg

Kategorier: Blogg

6 kommentarer

Linda Brodd · 2014/07/15 kl. 3:36 e m

Löööööve till dig Karin! Vackra dig!!! Kram från en gammal granne från Flöjtstigen som numera bor och jobbar i Cannes.

    Karin Adelsköld · 2014/07/16 kl. 10:54 f m

    Hej! Kul med hälsning ända från Cannes! Kram och tack!

Johanna J · 2014/07/15 kl. 6:45 e m

Grattis på födelsedagen! Skönt att höra att det inte är så himla farligt att fylla fyrtio eller mer.

    Karin Adelsköld · 2014/07/16 kl. 10:56 f m

    Tvärtom det är helt ljuvligt måste jag säga. Men så jämför jag mig ALDRIG med yngre kvinnor. Bara med äldre. Och då är man ju fortfarande ung så att säga

Sylvia · 2014/08/03 kl. 7:03 f m

Hej Karin! Jag tänkte också säga som det är. För det första att det går att känna igen, det där med en 40+ kvalitetsbrie. Tack för det. Det andra, som var det jag tänkte säga, är att du är en av de saker som fick mig att ta itu och kicka igång mina ord igen, som varit tysta allt för många år sedan. Via en blogg. På nätet hittade jag dina råd om att blogga, teknik och att ja, kanske det där att säga som det är. Jag brukar inte ens kommentera saker på detta sätt, men det är dags nu. För den andra saken är, att jag fick bröstcancer. Så den ena kicken var du, och den andra var sjukdom. Men du ger ju mer energi, så därför har jag valt följa dig, och krossa den andra.
Och så är jag ju 40+, det kanske är då det händer…vi får se helt enkelt, vad som händer där framme.
Tack Karin.

npl · 2014/09/03 kl. 5:25 f m

Hej! Du har ju jätte fin rumpa! Grrr;)

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.