pms

Jag har startat en ny blogg om livet med PMS.

Det började med en intervju i Malou von Sievers program Efter Tio. Redaktionen ringde och frågade om jag kunde komma och berätta om mina svåra PMS-problem ”det finns ingen annan som vill ställa upp” sa de. Jaha tänkte jag, då kanske det är viktigt att jag pratar om det, om ingen annan vill. Efter intervjun strömmade mailen in till både mig och programmet från kvinnor och män (!) som kände igen sig i min historia. Efter att ha fått nästan 100 stycken brev bestämde jag mig för att starta en blogg och publicera breven och lite tankar om PMS.

Du hittar den här. Den är fortfarande under uppbyggnad så snälla ha överseende med designen.

Här kan du se klippen från Malou. Men även från SVT:s aktuellt som kom hem till ig och gjorde ett reportage.

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.