Urval av de som anlitat Karin

2020: Väsby Promotion, Örebro kommun, Studieförbundet Vuxenskola, Högskolan Väst i Trollhättan, Pensionsmyndigheten, One Relation, Kvinnliga talare, Swedac.

2019: Kunskapsskolan, Fackförbundet ST, SAAB, Karolinska Institutet, Lunds kommun, Täby kommun, Ljusdal kommun, Marknadsföreningen, Uppsala Näringsliv, Väsby Promotion, Kommuninvest.

2018: Unionen, Vårdförbundet, Vision, Relation, Stratsys, Buisness Arena, 4Good 2017: Lunds Universitet, Ikano Bostäder, Centerkvinnorna, Fastighetssverige, Norrskog, NetonNet, Lunds Kommun, Digitaldagen

2016: Danske bank, Skandia, Clarion Hotels, Swedbank, Telenor, Lärarnas Riksförbund, Scania, Vårdförbundet, Apoteket Hjärtat, Diös, MiXX Award, Business Arena, Vårdförbundet, TCO, Digitaldagen, InUse.

2015: Nordea, Förenade Liv, Försvarsmakten.

2014: Justitiedepartementet, Försäkringskassan, Luleå Näringsliv, Polismyndigheten Södermanlands Län, Skolverket, Folkbildarforum, Newsdesk, Företagarna, Almega, Linnéuniversitetet

2013: Tällberg Forum, Lära För Livet, Post- och Telestyrelsen, Nationella konferensen för kvinnors företagande, Tillväxtsverket, Unionen, KommITS, Almega, Svenskt Näringsliv, IBM, Google, Microsoft, Almega, Astra Zeneca, EPI Server, Bonnierförlagen, Teknikdelegationen, Tillväxtverket, Post och Telestyrelsen, Kunskapslyftet, Stockholm stad, Svenska Kyrkan, Stockholm Business Region, Vittra Akademien, IDG, Sveriges Radio, Riksteatern, Internetdagarna, Digidel, Dagens Media, Sveriges Ingenjörer, Tekniska Museet, Cygate.

Sagt om Karins föreläsningar

Intressant, rolig och framförallt att det fungerade så bra att genomföra denna föreläsning via Skype!
Hans Thollén, Enhetschef Kundservice Söderhamn, Pensionsmyndigheten

Jättetrevligt och roligt!
Anette Westgher, HR administratör, Swedac

Den allmänsmänskliga ingången gjorde att föreläsningen tilltalade alla. Det är alltid en risk att bjuda in föreläsare i stora sällskap, men den överträffade mina förväntningar.
Lars Hilmersson, Bibliotek och Kulturskola

Karin är förutom underhållande och rolig, mycket förberedd, påläst och har gedigna kunskaper. Tiden gick väldigt snabbt.
Gunilla Thålig Karlsson, Lednings- och kommunikationsstöd, Högskolan Väst

Vi tyckte det var fantastiskt att ha henne här. Så otroligt kompetent, närvarande och så himla go!
Christina Holden, Projektledare möten & event Västsvenska Handelskammaren, 2018

Vi har gjort en utvärdering vad kunderna som har varit på träffarna i år tyckte om konferenserna. Karin fick 4.8 poäng av 5 på sitt föredrag.
Förenade Liv 2015


Stort tack Karin från oss på Nordea i region Mittsverige!
Nordea 2015


Publiken på Mynewsday 2014:

Wow, finner inget bättre uttryck för en helt fantastisk föreläsning. Karin Adelsköld föreläste för en fullsatt sal under Marknadsföreningens Dag den 9 maj på Svenska Mässan i Göteborg. Karin fokuserade inte helt oväntat på humor med mycket substans i temat, ”våga tänka nytt på webben och i fysiska möten”. Karin rankades högst av samtliga sex föreläsare under dagen då 90% av publiken gav henne siffran 5 och 6 av 6 möjliga. En föreläsning på topp som gav kunskap, inspiration och många, många skratt.
Kristina Cohn Linde, Vd, Marknadsföreningen i Göteborg, 2014


Det var väldigt roligt och givande att ha med henne i ”startfältet”! Vi har fått mängder med positiv feedback från deltagarna i alla tre städer, och är mycket nöjda med arrangemanget. Folk tyckte att Karin var superrolig och bra och många nämner henne som en av de absoluta höjdpunkterna i programmet. Hon bidrog till att göra dessa dagar så bra och uppskattade!
Caroline Bankler, Confex Kvinnor i Tiden


Vill bara framföra ett stort tack för Karins bejublade framträdande igår här i Gnesta! Succé – vi är supernöjda! Tack för att ni var så flexibla och på kort tid fixade till upplägget!
Gnesta Företagsutveckling 2014


Först vill jag be dig tacka Karin för bra föreläsning, hon fick högst betyg av alla föreläsare, 4.62 i medelvärde av totalt 5 så det var jättebra!
Strålfors Svenska AB, 2013


Stort varmt tack för ett fantastiskt inspirerande föredrag. Vi blev både berörda och underhållna.
Erika Svensson, IT Consultant, Project Manager, CGI Sverige


Tack för en mycket bra och uppskattad presentation, det var en av de sessioner som fick bäst betyg. Det är ovanligt med att någon presentation på våra partnerevenemang får över 8 och du var den enda.
Ann Linder Microsoft Partner Day, november 2012.


Tack @karinadelskold för mkt bra ledning o föreläsning på Stora Marknadsdagen i Eskilstuna. Jag kände mig trygg med din närvaro och jag lärde mig massor.
Camilla Delac, försäljningschef Parken Zoo, oktober 2012


Tack @karinadelskold för en fantastiskt föreläsning! Du serverar livsglädje! Underbart! #uppstartbisnodesverige Louise, september 2012.

Alltid lika tacksamt och kul att jobba med dig! Du gör verkligen hemläxan och skräddarsyr manus vilket verkligen inte alla programledare gör och får till den där humoristiska biten som behövs för att det ska bli full pott på leverans. Tack för det och jag uppskattar verkligen att jobba med dig!

Karin Frisell, VD Step2 Communication

Karin var verkligen så bra och rätt för oss. Jättebra mix med stand-up och föreläsning. Hon är så härlig, rolig och energigivande! Jag är jättenöjd efter ett så lyckat evenemang.
Ulrika Bohman, Fackförbundet ST