bus1

Det där med att planera sommaren. Det där med att vara frilansande varannanveckamamma och lova barnen en härlig semester i ett sommarhus. Det där med att man inte har ett sommarhus eller kompisar med hus eller ens familj med hus. Det där med att man tänker att det löser sig för det är låååångt kvar till sommaren. Det där med att sommaren börjar imorgon.

Imorgon hämtar jag nämligen barnen som varit hos sin pappa i sommarhus på västkusten. Nu ska jag ha semester med barnen i två veckor. Det är bara det att jag inte kan ha riktigt ledigt. Och att jag inte har nått hus.

Lösningen blev efter mycket googlande och gnällande att låna en folkabuss och turnera runt. Jag måste skriva. Barnen vill bada. Vi har inget hus. Jag har ingen hjärna som kan planera i god tid. Så jag tänkte åka runt lite härligt a la roadtrip. Bo på Bed & Breakfast. I värsta fall sova i bilen. Leva på yogurt och mackor. Cirkus Mamma på turné (lite som Milfs on tour som Läckberg genomförde för några veckor sen, fast utan lyxbussar, drinkar, sällskap, mediebevakning och hotell). Häng med! (Det gäller att se det positivt).

(Jag har inte sett bussen än men jag tänker att det ska se ut som på bilden ungefär).

Kategorier: Blogg

1 kommentar

Maria · 2014/07/07 kl. 6:29 e m

Hur går det då? Man blir ju nyfiken 😉
Bussen var inte blommig det såg jag ju på Instagram, men sen?
Kram från Skåne

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.