hopp

Jag har bloggat sen 2007. På Comedy Central, på Entreprenör Sthlm, på Amelia.se och såklart på Lilla Gumman som jag ju var med och startade. Men jag har aldrig bloggat i eget namn. På egen plattform. Förrän idag!

Äntligen! Inga tidningar eller kanaler att ta hänsyn till och inga bloggkollegor att tänka på. Bara mina ord, från mig. När jag bloggade ärligt och rakt om Mårten Andersson och Raw-historien senast fick jag blodad tand (och tusentals läsare) det var fantastiskt kul!

Så välkommen till Karin Adelsköld – på riktigt. Här kommer texter, filmer, poddar och allt möjligt blandas i en salig och rätt stinkande röra. Jag kommer nog också publicera lite fler hemliga mail och avslöja lite mer om hur den här branschen ser ut. På riktigt. Nu kör vi.

 

 

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.