Tillsammans med Johan Wester, Anders Jansson och Anagram medverkar jag i det nya Almedalskonceptet Humodralen -hyfsat oväntade möten. Jag leder dagen om innovation ”Kan innovation rädda världen” den 30:e juni. Läs mer här

Här har det skrivits om oss i press

Om Humordralen

Det här är inte ännu ett utspel. Vi är faktiskt lite trötta på dem. Därför ska vi göra något hyfsat annorlunda. Under fem dagar kommer Anagram Live att fylla S:t Nikolai-ruinen med djuplodande och intressanta diskussioner om några av våra viktigaste samhällsfrågor, blandat med humor, underhållning, god mat och en stor portion interaktion från publiken. I Humordralen är det högt i tak, eller rättare sagt det finns inget tak. Diskussioner, workshops och paneler blandas med humoristiska inslag och hyfsat oväntade möten.
Humordralen arrangeras av Anagram Live AB, ett av tre dotterbolag i koncernen Anagram.

Måndag till fredag under Almedalsveckan kommer Humordralen vara fylld med intressant innehåll. Klockan 9.00 varje morgon slår vi upp portarna och kl. 17.00 stänger vi dem. Humordralen är en plats där du kan lyssna på alla intressanta programpunkter, träffa nya ansikten eller varför inte slå dig ner och svara på mail. Kaffe och fritt wifi finns tillgängligt varje dag. För mer detaljerat program se våra evenemang för respektive dag.

Måndag: Kan innovation rädda världen?
Hur kan forskare och entreprenörer komma närmare varandra? Och hur kan vi lösa världens problem med hjälp av forskning, samarbeten och entreprenörskap?
Under måndagen kommer vi att prata om innovation, hur vi kan rädda världen och vad som egentligen främjar innovation och forskning.
Med oss denna dag finns bland annat Resultify, ESS, Region Skåne, Krinova och Ideon, Axis och Sydsvenskans 5i3. Och mycket annat!

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.