WEEHOO i vår drar vi på turné!

En gång för länge sedan fanns ett trio killar som hette Frankie, Dean o Sammy. De kallades Rat Pack, och bjöd på komik i världsklass från scenen. Sveriges kvinnliga motsvarighet skulle vi kunna kalla Skratt Pack och heter Babben, Karin och Elina och bjuder snart på 100 hysterisk roliga minuter på en ort nära dig.

Karin Adelsköld tog klivet ur mammarollen, gjorde raketkarriär och blev utsedd till Årets Kvinnliga Komiker 2011. Vi har den senaste tiden kunnat se henne i blå laget i Parlamentet och som programledare i Go´kväll i SVT. 2011 fick hon också priset Bästa Teknikblogg på Blog Awards för sin blogg Lilla Gumman, gav ut boken ”Lilla Gummans gör-det-själv-guide” om allt du behöver veta om teknik i hemmet och valdes till Sveriges Roligaste Twittrare. I vår är hon aktuell i flera TV-projekt, ett roligt teknikprogram i radio samt en ny bok om humor och glädje.

Elina Du Rietz gick kurs hos Babben och året därpå vann hon Bungy Comedy, hamnade i Sveriges största TV program Solsidan (där hon spelade tjeckisk städerska) och har sedan turnerat med de flesta stora namnen i branschen, senast på den hyllade folkparksturnén med Lennie Norman och Babben sommaren 2010.

Babben Larsson har gjort stand up i snart 30 år och behöver inte presenteras mer än så. Fortfarande tycker hon att stand up det är det roligaste som finns och publiken sviker henne aldrig. Hon står mitt i vardagen och skämtar om sopspioner, barnvagnsmode och vad man borde lärt sig på språklektionerna i skolan – egentligen.

Turné:
2 mars           Västerås Konserthus
3 mars           Norrköping, Louis De Geer-Flygeln
4 mars           Gävle Konserthus
9 mars           Oskarshamn, Big Bang
10 mars          Borås, Folkan
11 mars          Nyköping, Culturum
24 mars          Växjö Konserthus
9 mars          Kalmar, Kalmarsalen
30 mars          Linköping, Konsert & Kongress
31 mars          Eskilstuna Teater

Mer information:

karinadelskold.se
www.elinadurietz.se
babben.se

För ytterligare information, pressbilder och intervjuförfrågningar, kontakta:
Pauline Lindberg (fd Wood) +46 722 501966, pauline.lindberg@bigispromotion.se eller
Birgitta Nielsen, +46 739 847786, birgitta.nielsen@bigispromotion.se

 

 

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.